Accept - Support & Training

Training - Uren- & projectadministratie

In deze cursus leert u onder deskundige begeleiding uw uren- en projectadministratie software zelfstandig te gebruiken. Net zoals de andere trainingen van Accept heeft ook onze cursus Uren- en projectadministratie een persoonlijk karakter.

Onze cursusmedewerker houdt bij het voorbereiden en samenstellen van zijn training continue rekening met de wensen van de cursist(en). Tijdens de training Uren- en projectadministratie worden alle functies van uw programma stapsgewijs toegelicht en gedemonstreerd.

Wat u kunt verwachten

De cursist leert onder andere op wat voor manieren hij zijn uren kan vastleggen en hoe hij zijn te declareren uren berekent. Daarnaast wordt er uitgebreid aandacht besteed aan het genereren van conceptdeclaraties en de verschillende afdruk-, export- en overzichtsmogelijkheden.

Een programmatraining kan op lange termijn een hoop voordelen opleveren en tijd besparen. Na het volgen van een cursus bent u in staat alle mogelijkheden van de door u aangeschafte software optimaal te benutten. U beheerst alle functies en kunt direct aan de slag!