Accept - Support & Training

Systeem- en netwerkadvies

ICT-infrastructuren zijn vaak complex en eigen systeem-/ netwerkbeheerders zijn verantwoordelijk voor het beheer van alle systemen. Regelmatig lopen uw IT-medewerkers tegen issues aan waarvoor de expertise of benodigde ervaring niet in huis is. Het is immers onmogelijk om overal verstand van te hebben.

Op basis van nauwe samenwerking beheren wij samen met uw eigen IT medewerkers de ICT-infrastructuur. Accept focust zich met derdelijns support 100% op het Microsoft platform. Indien nodig kunnen wij voorzien in directe toegang tot de kennis en ondersteuning van Microsoft door ons Microsoft Certifed Partnership.
 

Accept Systems

Accept Systems is dé specialist voor professionele ICT-infrastructuren met focus op het veilig en beheersbaar stellen van data en applicaties. De IT Services en producten van Accept garanderen business continuïteit en wendbaarheid.

We stellen in samenspraak met u vast welke IT services bijdragen aan uw continuïteit en wendbaarheid vanuit operationeel (ICT infrastructuur en hun waarde), tactisch (applicaties en hun waarde) en strategisch (bedrijfsproces) perspectief.

Bezoek de website van Accept Systems »