Accept - Support & Training

Klantondersteuning

Wanneer u vragen heeft over onze software staan wij voor u klaar. Accept staat bekend om haar snelle en betrouwbare support. Onze supportafdeling is telefonisch bereikbaar, maar u kunt er eveneens voor kiezen een e-mail te sturen.

In tegenstelling tot veel van onze concurrenten die werken met voorgeprogrammeerde telefoonbandjes krijgt u bij ons altijd direct één van onze medewerkers persoonlijk te spreken. Op basis van de feedback die wij van onze klanten krijgen passen we onze programmatuur en dienstverlening constant aan.

Bereikbaarheid

De supportafdeling is elke werkdag bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur om u persoonlijk te woord te staan. U kunt de support afdeling telefonisch bereiken op nummer (076) 50 14 033. U kunt er ook voor kiezen een bericht te sturen.
 

Helpfunctie

Wanneer u tijdens het werken met Accept stuit op een probleem of vraag raden wij u aan op functietoets F1 te drukken. Hiermee opent u de uitgebreide help van het programma. In veel gevallen zult u in deze help het antwoord op uw vraag of de oplossing voor uw probleem kunnen vinden. Wanneer dit niet het geval is, kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met onze supportafdeling.