Accept - Support & Training

Installatie / Update

Op deze pagina vindt u de setup-bestanden waarmee u Accept Financieel kunt updaten of een nieuwe installatie kunt uitvoeren.

Voor een update van onze SBR-software klikt u hier. Onderstaande bestanden bevatten Accept Financieel @AFVersie@ Build @AFBuild@ inclusief Accept Rapportage versie @RPVersie@@RPRevisie@.

Alles tonen

Disclaimer

Beschikt u over Accept Rapportage en de SBR Rapportage module dan is het mogelijk om de gegevens voor uw SBR-documenten rechtstreeks vanuit Accept Rapportage te importeren in de SBR Verwerker. Dit is echter alleen mogelijk indien u beschikt over Excel 2010 of hoger. Geïmporteerde gegevens kunnen vanzelfsprekend handmatig worden aangevuld of bijgewerkt.


Normale installatie
Voor een normale installatie op één computer is de standalone versie beschikbaar.


Netwerk installatie
Wilt u Accept Financieel gebruiken op een netwerk met meerdere gebruikers, dan dient u de netwerk versie te downloaden.

 

Opslaan
Kies bij het ophalen van de software altijd voor Opslaan, niet voor Uitvoeren. Nadat de software is gedownload kunt u deze uitvoeren en de installatie starten.
Bij een netwerk installatie is het van het grootste belang dat u bij een update de juiste map opgeeft. U dient bij de installatie van een update dan ook altijd de melding te krijgen dat er al een versie in de opgegeven map is geinstalleerd en of u deze wilt updaten. Krijgt u deze melding niet dan heeft u een verkeerde doelmap opgegeven. Annuleer de update en controleer de map!

 

Netwerk registratie
Maakt men gebruik van de netwerk versie van Accept voor Windows 2.2 of Accept Financieel 3.1 en werkt men met meerdere personen tegelijk met het programma dan heeft men een nieuwe netwerk registratie code nodig. Indien men deze niet ontvangen heeft dient men contact op te nemen met Accept.