Accept - Scan & Herken

Het programma

Een slimme oplossing op maat

Accept levert een slim softwarepakket waarmee u gescande documenten snel en eenvoudig op de juiste plek in uw digitale database onderbrengt. Scan & Herken kan onder meer worden gebruikt bij het automatisch verwerken en archiveren van uw facturen.

In tegenstelling tot andere programma’s is het aantal scans dat u per maand met onze software kunt maken onbeperkt. Voor de herkenning van gescande documenten maken wij onder meer gebruik van de nieuwe OCR module 16.3. Deze is in tegenstelling tot oudere OCR-modules ook getraind op het herkennen van nieuwere lettertypen zoals bijvoorbeeld ‘Verdana’. Daarbij is onze programmatuur niet gebonden aan een bepaald merk of type scanner.
 

Van document tot boeking

Met Scan & Herken scant u uiteenlopende documenten. De OCR herkenning maakt geautomatiseerde verwerking mogelijk. Zo kunnen facturen direct worden gekoppeld aan boekingen in uw boekhoudprogramma.
Lees meer »
 

(Extra) mogelijkheden

Klik op ‘lees meer’ voor extra informatie over het scannen en herkennen op regelniveau, batchmatig scannen, koppelingsmogelijkheden met de door u gebruikte financiële applicatie(s) en de mogelijkheid tot een werkplek onafhankelijke installatie.
Lees meer »