Accept - Scan & Herken

De filosofie achter...

Uw documenten automatisch verwerkt

Het handmatig invoeren, verwerken en archiveren van een papieren factuur of digitaal pdf-bestand verloopt doorgaans erg traag en leidt af van de primaire focus van een onderneming. Onze ‘scan-en herkenoplossing’ kan bedrijven helpen om deze kostbare tijd besparen.

Alle processen die afhankelijk zijn van papieren documenten kunnen met behulp van scansoftware worden gedigitaliseerd. Denk hierbij onder meer aan het handmatig invoeren van de gegevens van een papieren document maar ook aan het verwerken hiervan. Buiten dat Accept Scan & Herken in staat is tot het inlezen van papieren documenten, biedt het programma de mogelijkheid om allerlei andere bestanden te importeren, te herkennen en te verwerken. De software is onder meer geschikt voor PDF-bestanden, maar heeft ook geen problemen met JPG-, TIF-, GIF-, BMP-, of PNG-bestanden.
 

OCR

Voor de herkenning van gescande documenten maken de door ons aangeboden ‘scan-en herkenoplossingen’ gebruik van OCR (in het Nederlands: ‘optische tekenherkenning’).
Lees meer »
 

De toekomst

Elektronisch factureren zal de komende jaren een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Accept Scan & Herken kan een prima opstap zijn voor de latere invoering van e-facturatie.
Lees meer »