Accept - Scan & Herken

(Extra) mogelijkheden

Regelherkenning

Voor facturen die regelmatig naar meerdere boekingsregels worden uitgesplitst, bieden wij de mogelijkheid tot het scannen en herkennen op regelniveau. Door middel van regelherkenning kan een ingelezen factuur direct als volledig boekingsvoorstel met meerdere mutatieregels in uw boekhoudprogramma worden aangeboden.
 

Werkplek onafhankelijke installatie

Er zijn programma’s die op elke werkplek onafhankelijk geÔnstalleerd of geactiveerd dienen te worden. Dit heeft tot gevolg dat iemand die wisselt van werkplek geen gebruik zou kunnen maken van het programma. Accept Scan & Herken draait wanneer dat nodig is helemaal vanaf het netwerk. Een snelkoppeling maken naar het programma is in dat geval voldoende.
 

Batchmatig scannen

Met Scan & Herken kunt u in uw financiŽle applicatie geboekte facturen batchmatig scannen. De facturen worden automatisch gescheiden, geconverteerd en aan de juiste boeking gekoppeld. Vanuit deze koppeling zijn de gescande facturen direct opvraagbaar.
 

Directe koppeling uw financiŽle applicatie(s)

Accept Scan & Herken communiceert probleemloos met een groot aantal financiŽle applicaties. Om uw facturen automatisch te kunnen verwerken, hoeft u dus niet noodzakelijk van boekhoudprogramma te wisselen. Accept Scan & Herken werkt uiteraard samen met Accept Financieel. Daarnaast kan het eenvoudig worden gekoppeld aan de boekhoudprogramma’s van andere leveranciers zoals Exact, Afas, Visma (Accountview), King, Snelstart en Unit4.