Accept - SBR Webserver en Client

Webserver en Client

Accept maakt het mogelijk om een eigen dienst ter ondersteuning van een verzamelcertificaat op te zetten.

Accept stelt softwarehuizen en andere organisaties in staat om de SBR documenten van haar klanten te versturen via één eigen PKI-overheidscertificaat. De SBR Communicator Webserver en de SBR Communicator Client maken het mogelijk om een PKI-overheidscertificaat te gebruiken als verzamelcertificaat. 

Hoe werkt het?

Nadat een organisatie de SBR Communicator Webserver heeft geïnstalleerd, koppelt deze zijn eigen PKI-overheidscertificaat hieraan. De klanten van de organisatie dienen vervolgens de SBR Communicator Client te installeren. Nadat de Client is geïnstalleerd, kunnen zij SBR documenten versturen naar de Webserver. Deze zal vervolgens de verzending naar de uitvragende instantie (de KvK, de belastingdienst of het CBS) verzorgen.

Door de SBR Communicator Webserver en SBR Communicator Client hoeven de klanten van een organisatie niet langer te beschikken over een eigen PKI-overheidscertificaat.
 

Interesse?

Hebt u interesse in de SBR Communicator Webserver of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling.