Accept - SBR Verwerker

Uitstelregeling Belastingdienst

Beschikbaarheid

Op dit moment is er een sjabloon beschikbaar waarmee u een aanvraag voor een uitstelregeling voor de belastingdienst kunt samenstellen in SBR-formaat. Accountantskantoren die voor meerdere klanten tegelijkertijd uitstel willen aanvragen, kunnen de gegevens van deze klanten in één keer importeren in de vorm van een Excelsheet of CSV-bestand.

De SBR Verwerker functioneert op basis van sjablonen (digitale invulformulieren). Afhankelijk van het SBR-document dat u wilt aanmaken, dient u een ander invulformulier aan te schaffen. De gegevens voor uw SBR-document(en) kunt u handmatig in de SBR Verwerker invoeren.
 

Prijsstelling

Het sjabloon waarmee u een aanvraag voor een uitstelregeling kunt samenstellen in SBR-formaat, wordt standaard geleverd bij de SBR Communicator. In tegenstelling tot onze andere SBR sjablonen zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Voor een prijsoverzicht van de SBR Communicator klikt u op het hierboven weergegeven euroteken.
 

Batchgewijze import

Het samenstellen van meerdere uitstelaanvragen tegelijkertijd kan enkel in de SBR Communicator voor 500 ondernemingen.
 

Verzamelcertificaat

Het is vanaf 01-03-2018, vanaf beconuitstel 2017 niet meer mogelijk om met een voor SBR geschikt softwarepakket met een "verzamelcertificaat" beconuitstel èn / of individueel uitstel aan te vragen. U kunt dit nalezen in het document van de Belastingdienst “Uitstelregeling belastingconsulenten 2017”.