Accept - SBR Viewer

SBR Viewer

Eenvoudig uw SBR documenten raadplegen

Met de SBR Viewer kunnen gebruikers snel en eenvoudig de inhoud van een SBR document (*.xbrl) raadplegen. Door de overzichtelijke manier van presenteren is er geen specifieke kennis van de complexe SBR-taxonomie vereist. De SBR Viewer maakt de inhoud van een SBR document toegankelijk voor iedereen.

De SBR Viewer is onder meer een uitkomst voor accountants en administratiekantoren die hun klanten ter kennisgeving een verzonden aangifte, deponering, kredietaanvraag of accountantsverklaring willen toesturen.

Op dit moment worden dergelijke uitwisselingen vaak in de vorm van een pdf-bestand gedaan. Hiervoor moet het aangeleverde SBR document eerst worden geconverteerd. Door de komst van de SBR Viewer zijn deze (tijdrovende) conversieprocessen niet langer noodzakelijk. De SBR Viewer maakt het mogelijk om de inhoud van een SBR document direct, zonder ingewikkelde tussenhandelingen, te verkennen.
 

Beschikbaarheid

Download

De SBR Viewer kan gratis worden gedownload via onderstaande link:
Download de SBR Viewer »
 

Online versie

De SBR Viewer is tevens (gratis) beschikbaar als web applicatie. De online SBR Viewer beschikt over dezelfde functionaliteiten en mogelijkheden als de desktopversie. U kunt de online versie van de SBR Viewer starten, via de onderstaande link:
Start online SBR Viewer »
 

Aanvullende informatie

Voor aanvullende informatie over de SBR Viewer verwijzen wij naar de website: www.sbrviewer.eu.

Op deze pagina kunt u tevens een indruk krijgen van de lay-out en de additionele functies van het programma. Ook wanneer u vragen hebt of mogelijkheden ziet tot samenwerking kunt u via deze pagina met ons in contact komen.