Accept - SBR Verwerker

SBR Verwerker

Met de Accept SBR Verwerker genereert u snel en eenvoudig de SBR-documenten die u nodig hebt. De SBR Verwerker functioneert op basis van sjablonen (digitale invulformulieren). Afhankelijk van het SBR-document dat u wilt aanmaken, selecteert u een ander invulformulier. De gegevens voor uw SBR-document(en) kunt u handmatig in de Accept SBR Verwerker invoeren. Het is tevens mogelijk om data uit een ander bestand of programma te importeren of koppelen.

Op dit moment is er een sjabloon beschikbaar waarmee u uw publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel kunt samenstellen. Op korte termijn zullen er diverse andere invulformulieren worden ontwikkeld waarmee u onder meer SBR-documenten kunnen aanmaken voor de Belastingdienst, het Centraal Bureau voor de Statistiek en banken.
 

Aanmaken - invoeren

Accept biedt u de mogelijkheid om de gegevens voor uw SBR-documenten handmatig via een invulformulier in te voeren. Op basis van de door u ingevoerde gegevens genereert Accept vervolgens een SBR-bestand.
Lees meer »
 

Sjablonen

Afhankelijk van het SBR-document dat u wilt aanmaken, dient een ander sjabloon aan te schaffen. Op termijn zal het aantal sjablonen worden uitgebreid:
Uitstelregeling »
Publicatiestukken »
Kredietrapportages »
Aangifte OB »
Opgaaf ICP »
 

sbrverwerker.eu

Bezoek sbrverwerker.eu voor meer informatie