Accept - SBR Communicator

SBR Communicator

Accept levert een generiek programma waarmee SBR-documenten kunnen worden verstuurd naar banken, de KvK, het CBS en de Belastingdienst. Vanzelfsprekend kunnen met behulp van de SBR Communicator de in de SBR Verwerker gegeneerde SBR-bestanden worden verstuurd.

Daarnaast is het mogelijk om aangiften of opgaven te versturen die zijn aangemaakt met de software van een andere partij. Dit kan uiteraard in de vorm van een SBR-bestand (XBRL), maar ook in het BAPI- of CSV-formaat.

Een belangrijk voordeel van de SBR Communicator is dat communicatie rechtstreeks met de uitvragende instanties (banken, KvK en de belastingdienst) plaatsvindt. Hierdoor hoeft u als gebruiker wanneer u beschikt over een eigen PKI-overheidscertificaat geen extra kosten per bericht te betalen.
 

SBR Communicator aangifte Loonheffing/Verzuimmelding (BAPI/XML)

De SBR Communicator maakt het eveneens mogelijk om aangifte loonheffing en verzuimmeldingen te importeren en versturen wanneer deze zijn aangemaakt met de software van een externe partij. Als import ondersteunen wij het XML / BAPI formaat.

Voor de bovenbeschreven functionaliteit geldt een afwijkende prijsstelling.
 

Verzenden - ontvangen

De opzet van de SBR communicator lijkt op die van een e-maillomgeving. Het programma beschikt onder meer over een inbox waarin retourberichten worden opgeslagen. Daarnaast blijven eenmaal verstuurde SBR-documenten beschikbaar.
Lees meer »
 

Certificaat

Wanneer u (nog) niet over een eigen PKI-overheidscertificaat beschikt, kunt u door middel van een verzamelcertificaat toch communiceren met Digipoort. Accept biedt u deze mogelijkheid.
Lees meer »

Demo Communicator »
Webserver en Client »

sbrcommunicator.eu

Bezoek sbrcommunicator.eu voor meer informatie