Accept - Rapportgenerator

Kolommenbalans

Via de kolommenbalans is het mogelijk momentopnamen van de administratie te maken, in een aparte kladomgeving die geen invloed heeft op het verloop van de administratie. Er zijn meerdere modellen beschikbaar om in de geÔsoleerde omgeving via voorafgaande journaalposten (vjp’s) diverse scenario’s uit te werken.

Als bron voor een nieuw model in de kolommenbalans bestaat de keuze uit de saldibalans, een oude kolommenbalans of een extern pakket. In de kolommenbalans aangemaakte vjp’s laten zich eenvoudig doorboeken naar de financiŽle administratie.
 

De bron voor uw financiŽle rapport

Accept biedt u het complete traject van kolommenbalans tot verslaglegging. Dit begint met het inlezen van de cijfers in de kolommenbalans. Via voorafgaande journaalposten kunt u deze wijzigen en voorzien van diverse toelichtingen om een dossier te vormen. Vanuit de kolommenbalans gaan de cijfers door naar Accept Rapportage.
 

Import

De bron van de kolommenbalans is de saldibalans. Het is ook mogelijk om deze vanuit een ander boekhoudpakket te importeren. Bijvoorbeeld via een CSV-bestand of een Auditfile.