Accept - Rapportgenerator

Verslaglegging - Basisfuncties

Koppeling winstaangifte

Vanuit Accept Rapportage kunt u alle gegevens van de jaarrekening koppelen aan de rubrieken van uw winstaangiftepakket. Daarna exporteert u de gegevens en kunt u deze inlezen in bijvoorbeeld Elsevier, Kluwer of Tecknow. Zo komt uw jaarrekening foutloos en snel in de winstaangifte. Naast de genoemde winstaangiftesoftware ondersteunen wij uiteraard ook koppelingen naar alle overige bekende pakketten.
 

Verslaglegging

Met Accept Rapportage maakt u van de saldibalans of kolommenbalans een compleet jaarverslag of een tussentijds rapport. Dankzij de snelle implementatie en de meegeleverde modellen kunt u hiermee veel tijd besparen.
 

Consolidatie

Bestaande modellen zijn eenvoudig te consolideren De cijfers worden automatisch samengevoegd, waarbij de broncijfers traceerbaar blijven. Hierna kunt u de eliminatie toepassen. Om het consolidatierapport compleet te maken, kopieert/ koppelt u op eenvoudige wijze diverse hoofdstukken vanuit de werkmaatschappijen.
 

Meerdere boekjaren per administratie

In Accept Rapportage wordt er gewerkt met doorlopende boekjaren. Dit houdt in dat alle historie altijd direct zichtbaar blijft. Bij het aanmaken van een nieuw boekjaar wordt het voorgaande boekjaar automatisch afgesloten.