ACC_Afb54

Verslaglegging

Iedere ondernemer wil alleen maar mooie cijfers. Zeker als het gaat om de jaarresultaten, maar uiteraard ook in tussenrapportages. Om te garanderen dat u altijd een goed rapport aflevert, dus met controleerbare uitkomsten van een efficiŽnt en foutloos proces, heeft Accept een eenvoudig en doeltreffend softwarepakket ontwikkeld: Accept Rapportage.

Met Accept Rapportage maakt u van uw saldibalans of kolommenbalans snel en eenvoudig een compleet jaarverslag of een tussentijds rapport. Dankzij de snelle implementatie en de meegeleverde modellen kunt u hiermee veel tijd besparen.

De door Accept aangeboden rapportagefunctionaliteit sluit naadloos aan op Accept Financieel, maar kan eveneens worden gekoppeld met de financiŽle pakketten van diverse externe aanbieders.
 

Consolidatie

Bestaande modellen zijn eenvoudig te consolideren De cijfers worden automatisch samengevoegd, waarbij de broncijfers traceerbaar blijven. Hierna kunt u de eliminatie toepassen. Om het consolidatierapport compleet te maken, kopieert/ koppelt u op eenvoudige wijze diverse hoofdstukken vanuit de werkmaatschappijen.
 

Meerdere (doorlopende) boekjaren per administratie

In Accept Rapportage wordt er gewerkt met doorlopende boekjaren. Dit houdt in dat alle historie altijd direct zichtbaar blijft. Bij het aanmaken van een nieuw boekjaar wordt het voorgaande boekjaar automatisch afgesloten.
 

Voor meer informatie over Accept Rapportage
klikt u hier Ľ