Accept - Financieel

Salarisadministratie

Met ons gebruiksvriendelijke loonadministratieprogramma kan ieder bedrijf met een eigen PC eenvoudig en snel de loonadministratie voeren. Ons programma is geschikt voor ieder type onderneming, van bouwbedrijf tot administratiekantoor.

Is er in een vorige periode een vergissing gemaakt of neemt u kennis van nieuwe informatie die van toepassing is op een al berekende periode? Dan kunt u die periode alsnog corrigeren. Het programma werkt de eventuele consequenties voor uw salarisadministratie door en voorziet in aanvullende journaalposten. De correcties worden vervolgens automatisch in de lopende periode opnieuw aan de belastingdienst aangegeven. U hoeft dus niets te doen met tussenliggende periodes.
 

Conversiemogelijkheden

Wilt u de overstap maken van een ander loonprogramma, maar ziet u op tegen de werkzaamheden die daarbij horen?

Wij zorgen voor u als nieuwe klant voor een gratis conversie van ťťn administratie. U stuurt de gegevens uit uw oude programma op en wij zorgen vervolgens voor een foutloze conversie. De technische formaten die wij ondersteunen zijn: ACCES, ASCII, DBF, DIF, CSV, PARADOX, PRN, TXT, XLS, XML.

Beschikt u over meerdere administraties neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

(Externe) koppelingen

Het door Accept aangeboden salarisadministratie sluit naadloos aan op Accept Financieel. Daarnaast kan het programma worden gekoppeld met diverse externe financiŽle-, tijdregistratie- en personeelsinformatie-programma’s.