Accept - Financieel

Facturatie - declaratie

De kracht van onze facturatie-/ declaratiemodule zit hem vooral in de overzichtelijke manier van invoeren. Het invoerscherm biedt de mogelijkheid om regels te ordenen, in te voegen of toe te voegen.

De lay-out van de facturen en declaraties kunt aanpassen naar uw persoonlijke voorkeuren. Aangemaakte facturen of declaraties kunnen direct vanuit het programma naar uw cliŽnten worden verstuurd.
 

Prijzen en kortingen

De facturatie- en declaratie-modules kennen een buitengewoon uitgebreide prijs- en kortingsstructuur. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de prijzen of de kortingen per debiteur in te stellen.
 

Voorraden

Optioneel kan er ook met voorraden worden gewerkt. Voorraden worden automatisch bijgehouden. Een minimum voorraad kan per artikel worden aangegeven. Het doorvoeren van handmatige voorraadmutaties is eveneens mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om een controle op de minimumvoorraad in te stellen.
 

Koppeling met uren- en projectadministratie

Indien u beschikt over ons urenadministratie- programma, is het mogelijk om (advies)declaraties te importeren. GeÔmporteerde voorstellen kunnen worden ingelezen als proeffactuur of direct worden afgedrukt en verwerkt.