Accept - Cloud

Scan & Herken

Accept Scan & Herken is eveneens online beschikbaar.

Door Accept Scan & Herken online te installeren bent u niet langer gebonden aan één fysieke werkplek. U kunt uw documenten en facturen altijd en overal scannen en verwerken; 24 uur per dag, zeven dagen per week. Het enige dat u nodig hebt, is een internetverbinding.

De door uw gescande documenten en gegeneerde boekingsmutaties worden opgeslagen op onze beveiligde servers en uiteraard worden hiervan met grote regelmaat back-ups gemaakt. Bovendien hoeft u zich niet bezig te houden met het installeren van updates of andere beheertaken. Het pakket is altijd up-to-date en direct klaar voor gebruik!

Klik hier voor meer informatie over Scan & Herken »
 

Voordelen

De voordelen van onze online omgeving op een rij:

  •  
Beschikbaarheid: de online omgeving is altijd en overal beschikbaar.
  •  
Automatische update: het installeren van updates gebeurt automatisch.
  •  
Veiligheid: de fysieke server waarop uw gescande documenten en gegeneerde boekingsmutaties verworden opgeslagen is bij ons in veilige handen. Onze servers staan in één van de modernste datacenters en uw data worden iedere nacht automatisch gearchiveerd.
  •  
Meerdere gebruikers tegelijkertijd: wanneer u met meerdere medewerkers tegelijkertijd in de online omgeving wilt werken is dat mogelijk.
  •  
Betaalbaar: informeer gerust naar onze tarieven en ontdek welke online oplossing het beste op uw wensen aansluit.

Beschikbaarheid

Om onze scansoftware online te kunnen gebruiken moet ook Accept Financieel online worden aangeschaft en geïnstalleerd. Wanneer u Accept Scan & Herken online wilt gebruiken dan kan dat via Kantoor Online.

In geval van Kantoor Online krijgt u een eigen virtuele server toegewezen. Op deze server installeren wij de programma’s die u wilt. U kunt er ook voor kiezen om zelf uw systeem in te richten en te beheren.