Accept - Cloud

Rapportage

Accept Rapportage is vanzelfsprekend ook online beschikbaar.

Door onze rapportgenerator online te installeren bent u niet langer gebonden aan één fysieke werkplek. U kunt uw rapport(en) altijd en overal raadplegen; 24 uur per dag, zeven dagen per week. Het enige dat u nodig hebt, is een internetverbinding.

Uw rapporten worden opgeslagen op onze beveiligde servers en uiteraard worden hiervan met grote regelmaat back-ups gemaakt. Bovendien hoeft u zich niet bezig te houden met het installeren van updates of andere beheertaken. Het pakket is altijd up-to-date en direct klaar voor gebruik!

Klik hier voor meer informatie over Accept Rapportage »
 

Voordelen

De voordelen van onze online omgeving op een rij:

  •  
Beschikbaarheid: de online omgeving is altijd en overal beschikbaar.
  •  
Automatische update: het installeren van updates gebeurt automatisch.
  •  
Veiligheid: de fysieke server waarop Accept Rapportage wordt geïnstalleerd is bij ons in veilige handen. Onze servers staan in één van de modernste datacenters en uw data worden iedere nacht automatisch gearchiveerd.
  •  
Meerdere gebruikers tegelijkertijd: wanneer u met meerdere medewerkers tegelijkertijd in de online omgeving wilt werken is dat mogelijk.
  •  
Betaalbaar: informeer gerust naar onze tarieven en ontdek welke online oplossing het beste op uw wensen aansluit.

Beschikbaarheid

Wanneer u Accept Rapportage online wilt gebruiken dan kan dat op twee manieren. Zowel via Accept Online als via Kantoor Online kan onze rapportgenerator online worden geïnstalleerd.

Accept Online werkt op basis van shared hosting. Dit betekent dat de door u aangeschafte online-producten worden geïnstalleerd op een webserver die u deelt met andere klanten. In geval van Kantoor Online krijgt u een eigen virtuele server toegewezen. Op deze server installeren wij de programma’s die u wilt. U kunt er ook voor kiezen om zelf uw systeem in te richten en te beheren.