Accept - Cloud

Overige

Wanneer u speciale programma’s gebruikt, bijvoorbeeld voor uw urenregistratie of uw salarisadministratie, dan kunt u deze door Accept online laten installeren. Dankzij geavanceerde automatiseringstechnieken zijn wij in staat om al uw applicaties te laten draaien vanuit ons datacenter.

Door uw programma’s online te installeren bent u niet langer gebonden aan één fysieke werkplek. U kunt uw data altijd en overal raadplegen; 24 uur per dag, zeven dagen per week. Het enige dat u nodig hebt, is een internetverbinding. Gebruikers loggen in op hun eigen (virtuele) omgeving en krijgen zo toegang tot de desktop die ze nu – op hun fysieke werkplek – ook hebben.

Uw gegevens worden opgeslagen op onze beveiligde servers en uiteraard worden hiervan met grote regelmaat back-ups gemaakt. Bovendien hoeft u zich niet bezig te houden met het installeren van antivirussoftware of andere beheertaken.
 

Voordelen

De voordelen van onze online omgeving op een rij:

  •  
Beschikbaarheid: de online omgeving is altijd en overal beschikbaar.
  •  
Veiligheid: de fysieke server waarop uw programma’s worden geïnstalleerd is bij ons in veilige handen. Onze servers staan in één van de modernste datacenters en uw data worden iedere nacht automatisch gearchiveerd.
  •  
Meerdere gebruikers tegelijkertijd: wanneer u met meerdere medewerkers tegelijkertijd in de online omgeving wilt werken is dat mogelijk.
  •  
Betaalbaar: informeer gerust naar onze tarieven en ontdek welke online oplossing het beste op uw wensen aansluit.

Beschikbaarheid

Wanneer u de software van een externe aanbieder online wilt gebruiken dan kan dat via Kantoor Online. In geval van Kantoor Online krijgt u een eigen virtuele server toegewezen. Op deze server installeren wij de programma’s die u wilt. U kunt er ook voor kiezen om zelf uw systeem in te richten en te beheren.