Accept - Cloud

Office

Wilt u naast de Accept software ook Microsoft Office online gebruiken? Accept maakt het mogelijk.

Door office-applicaties zoals Outlook, Word en Excel online te installeren bent u niet langer gebonden aan één fysieke werkplek. U kunt uw e-mailberichten, bedrijfsagenda en office-documenten altijd en overal raadplegen; 24 uur per dag, zeven dagen per week. Het enige dat u nodig hebt, is een internetverbinding.

Uw berichten, taken en documenten worden opgeslagen op onze beveiligde servers en uiteraard worden hiervan met grote regelmaat back-ups gemaakt. Bovendien hoeft u zich niet bezig te houden met het installeren van updates of andere beheertaken. Het pakket is altijd up-to-date en direct klaar voor gebruik!
 

Voordelen

De voordelen van onze online omgeving op een rij:

  •  
Beschikbaarheid: uw office-applicaties (zoals Outlook, Word en Excel) zijn altijd en overal beschikbaar.
  •  
Automatische update: het installeren van updates gebeurt automatisch.
  •  
Veiligheid: de fysieke server waarop Microsoft Office wordt geïnstalleerd is bij ons in veilige handen. Onze servers staan in één van de modernste datacenters en uw data worden iedere nacht automatisch gearchiveerd.
  •  
Meerdere gebruikers tegelijkertijd: wanneer u met meerdere medewerkers tegelijkertijd in de online omgeving wilt werken is dat mogelijk.
  •  
Betaalbaar: informeer gerust naar onze tarieven en ontdek welke online oplossing het beste op uw wensen aansluit.

Beschikbaarheid

Wanneer u Microsoft Office online wilt gebruiken dan kan dat via Kantoor Online. In geval van Kantoor Online krijgt u een eigen virtuele server toegewezen. Op deze server installeren wij de programma’s die u wilt. U kunt er ook voor kiezen om zelf uw systeem in te richten en te beheren.