Accept - Cloud

Accept Online

Wanneer u Accept Financieel of Accept Rapportage online wilt gebruiken dan kan dat via Accept Online. Met deze oplossing kunt u altijd en overal gebruik maken van het door ons aangeboden boekhoudprogramma en/ of onze rapportgenerator.

Shared hosting

Accept Online werkt op basis van shared hosting. Dit betekent dat de door u aangeschafte online-producten worden geÔnstalleerd op een webserver die u deelt met andere klanten. De volledige capaciteit van de server wordt zo over meerdere accounts verspreid. Dit maakt shared hosting stukken goedkoper, dan wanneer uzelf zou instaan voor hosting of een eigen server zou afhuren. Daarbij wordt u niet belast met de complexiteit en de hoge kosten van het systeembeheer.

Geeft u de voorkeur aan een eigen (virtuele) server? Kies dan voor Kantoor Online.
 

(Uitbreidings)mogelijkheden

Accept Online is beschikbaar voor zowel het midden- en kleinbedrijf als voor accountants- en administratiekantoren. De standaardconfiguratie voor het MKB is geschikt voor 1 gebruiker en 1 administratie. De online pakketten voor Accountants en administratiekantoren zijn standaard ingericht voor 1 gebruiker en beschikbaar voor 25 administraties. Het aantal administraties kan net zoals het aantal gebruikers kan worden uitgebreid.
 

Accept Online - producten

De volgende producten zijn beschikbaar via
Accept Online:

  •  
Accept Financieel
  •  
Accept Rapportage


Wilt u meer of andere programma’s online gebruiken? Kies dan voor Kantoor Online.