Accept - Bedrijfsgegevens

Romkema Online Administratie

“Onze kracht is dat wij direct meekijken in de administratie van onze klanten”, zo vertelt Frans Romkema van Romkema Online Administratie in Lemmer. Deze “software als service” biedt volgens hem vele voordelen: “Geen gesjouw met papieren, gewoon inloggen en klaar. Accept Rapportage sluit hier mooi bij aan. Het bespaart mij veel tijd, het werkt als een fluitje van een cent.”

Organiseren en automatiseren

Frans Romkema werkt al 25 jaar als allround administrateur. Hij heeft veel ervaring met geautomatiseerde administraties. “Automatiseren gaat niet zonder eerst te organiseren. Voor een efficiŽnt werkende administratie heb je structuur nodig en duidelijke informatie.”

Romkema runt een tweemanskantoor en is daardoor zelf ook gebaat bij structuur en snelheid. “Tijd is geld! Daarom wil ik zoveel mogelijk automatiseren, ook bij mijn klanten. Zo min mogelijk handmatig invoerwerk, gewoon alles digitaal verwerken. Doordat ik met het boekhoudpakket van Reeleezee werk, kan zowel de klant als ikzelf tegelijkertijd in de administratie kijken en werken. Hij logt in en we verwerken samen de cijfers.”
 

Naadloos aansluiten

“Zodra ik over alle data beschik, kan ik ze exporteren vanuit Reeleezee naar Accept Rapportage. Ik heb voor dit programma gekozen omdat het naadloos aansluit bij mijn digitale service. Bovendien was het snel en eenvoudig te implementeren. Ik heb hier een halve dag iemand van Accept over de vloer gehad en toen was het klaar."

"Ik kon er meteen mee aan de slag. Als ik nog vragen heb, bel of mail ik hierover en word ik direct ondersteund. Dat werkt perfect. De jaarcijfers van mijn klanten kan ik snel importeren in Accept Rapportage. Niet alleen voor het jaarrapport, maar ook voor een tussentijdse rapportage. Deze software levert snel een goed rapport. Alles staat meteen op de juiste plek en door de digitale koppeling kun je alles snel elektronisch doorsluizen naar derden, bijvoorbeeld naar de fiscus. Accept werkt dus snel en goed, het bespaart ons veel tijd en dus ook geld.”