Accept - Bedrijfsgegevens

Over Accept

Meer dan een programma alleen

Accept staat voor meer dan haar software alleen. We zijn een toegankelijke onderneming die zich open stelt voor de mening van haar klanten. Wanneer u besluit één van onze producten aan te schaffen kunt u met al uw vragen en/ of opmerkingen terecht bij onze supportafdeling.

In tegenstelling tot veel van onze concurrenten die werken met voorgeprogrammeerde telefoonbandjes krijgt u bij ons altijd direct één van onze medewerkers persoonlijk te spreken. Op basis van de feedback die we van onze klanten krijgen passen we onze programmatuur en dienstverlening constant aan.
 

Een gewenste behandeling

Voor een onderneming die geïnteresseerd is in de mening van de klant is het essentieel haar cliënten correct te behandelen. Accept heeft sinds de oprichting in 1979 de nodige ervaring opgedaan in de omgang met uiteenlopende bedrijven en weet mede daarom als geen ander wat u als klant van ons verwacht.

Vanzelfsprekend hebben wij beleefdheid hoog in het vaandel staan, maar tegelijkertijd zijn we eerlijk en direct. Of het nu gaat om een accountantskantoor of commercieel bedrijf; elke onderneming heeft behoefte aan duidelijkheid. Er is niemand gebaat bij een leverancier die om de hete brij heen draait.