Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van onze nieuwsberichten. In onderstaand overzicht zijn ook de door Accept uitgegeven persberichten opgenomen.

Andere nieuwsitems: « Vorige Volgende »Nieuwslijst

Nieuwsbrief Accept Automatisering

29-12-2016

Nieuwsbrief Accept Automatisering

Via dit nieuwsbericht brengen wij u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen die spelen rondom de door ons aangeboden Accept programmatuur. Mocht u naar aanleiding van deze ontwikkelingen nog vragen hebben, dan horen wij dat vanzelfsprekend graag.
 

Digitaal aanleveren met SBR verplicht

 

Deponering jaarrekening

Vanaf boekjaar 2016 is iedere deponeringsplichtige rechtspersoon in de bedrijfsklasse micro en klein verplicht om de jaarrekening digitaal te deponeren met SBR via het nieuwe aanvoerkanaal Digipoort. Deze functionaliteit is al geruime tijd beschikbaar in Accept.
 

Aangifte Loonheffing

Met ingang van 1 maart 2017 is het verplicht om aangiftes Loonheffing te versturen via Digipoort. Ook deze functionaliteit is reeds geÔmplementeerd binnen Accept.
 

FinanciŽle rapportage(s) aan Banken

Vanaf 1 januari 2017 is het verplicht om financiŽle rapportages met SBR aan te leveren wanneer u te maken krijgt met een financieringsaanvraag (of in sommige gevallen bij een reeds lopende financiering).

Onlangs zijn de bŤtaversies van zowel de Nederlandse Taxonomie (NT11) als de Banken Taxonomie (BT11) verschenen. Beide taxonomieŽn zijn momenteel in bŤta geÔntegreerd binnen de Accept programmatuur. Halverwege december zullen de definitieve taxonomieŽn voor 2017 vrijgegeven worden. Deze definitieve versies vormen de basis voor de FinanciŽle Rapportage van Accept die medio januari zal verschijnen.

Middels deze nieuwste versie van de programmatuur voldoen de gegenereerde SBR Rapportages aan de richtlijnen voor 2017.
 

Interesse?

Heeft uw interesse in ťťn of meerdere van bovengenoemde functionaliteiten neem dan contact op met onze verkoopafdeling, telefoonnummer 076 – 50 14 033 of via email verkoop@acc.nl. Ook wanneer u mogelijkheden ziet tot samenwerking, horen wij graag van u.

Nieuwsitem heeft betrekking op Nieuwsbrief Accept Automatisering - URL:https://www.acc.nl/Bedrijfsgegevens-Nieuws-2358&zoomitem=3
Andere nieuwsitems: « Vorige Volgende »Nieuwslijst