Accept - Bedrijfsgegevens

Berkman & Berkman V.O.F.

Administratiekantoor Berkman en Berkman V.O.F. in Zeist vindt zijn oorsprong in de ambitie van C.P. Berkman om in 1983, na jaren van loondienst, de opgedane ervaring te verzilveren als zelfstandig ondernemer. Het administratiekantoor telt nu zes medewerkers en kan op afroep gebruikmaken van de diensten van een fiscalist.

Snelle en Accurate informatie

De diensten van Berkman en Berkman V.O.F. spitsen zich toe op bedrijfs- en loonadministratie, belastingen, financiŽle advisering en starterbegeleiding. De klantenkring telt ruim 350 ondernemingen en 800 particulieren in Zeist en verre omtrek, tot in Amsterdam, Rotterdam, Zoetermeer, Tiel en Loosdrecht. Inmiddels is ook Berkman junior actief. Hij wist senior snel te overtuigen van het nut van Accept Rapportage voor de praktijk van het administratiekantoor.

Daarom koos Berkman en Berkman V.O.F. twee jaar geleden voor het rapportagepakket: “Snelle en accurate informatie is van cruciaal belang voor een adequate bedrijfsvoering. Belangrijke beslissingen worden vaak pas genomen na grondige analyse van de interne cijfers. In Accept Rapportage vonden wij een instrument dat dit mogelijk maakt.”
 

Razendsnel doorklikken

“Wat vooral opvalt aan deze rapportagesoftware, in vergelijking met andere, is de snelheid. Het opstarten duurt soms even, maar daarna is het een kwestie van razendsnel doorklikken. Wanneer je eenmaal de weg weet – en die wijst zich redelijk vanzelf -, heb je alle cijfers snel op hun plaats staan en rolt er zo een rapport uit."

"Wij hebben er nu de jaarcijfers van onze bedrijfsklanten over 2005 en 2006 mee gedaan. Als je de invoer van het ene jaar al op maat hebt, staan de cijfers voor een volgend jaar bij invoer meteen goed. Dat is ideaal."

"En ook goed van Accept is de bereidheid en het vermogen om snel op correcties te reageren. Wanneer we een opmerking over het programma op de mail zetten, hebben we binnen enkele uren een reactie. En indien nodig ontvangen we binnen no time een update. Die service is essentieel